O meni

Zdravo, ja sam Milica. Dobrodošli na ‘moj’ sajt. Ovo moj stavljam pod navodnike, jer, možda Ja pišem recepte, savete i kačim slike, ali taj sajt ne bi bio isti bez Vas. Neka bude da je to naš sajt. Kada ne bi bilo onog koji prati, ne bi postojao ni onaj ko je praćen.

Od malena volim kuhinju i sve u vezi sa njom. Sa otprilike 12 godina počela sam aktivno da ‘pomažem’ mami u kuhinji. I ovo pomažem je pod navodnicima, jer, više se to pomaganje svodilo na hiljadu pitanja i pomno praćenje svakog pokreta, šta to mama radi. Često je više bila smetnja kada upropastim fil, ili se brašno rasprši po celoj kuhinji.

Danas sam joj neizmerno zahvalna jer mi je dozvolila da budem svesni učesnik i zato što mi je dozvolila da joj smetam. Prepoznala je moju ljubav prema hrani i dopustila da tu istu ljubav razvijam.

Potpuno spontano došla sam do saznanja kako funkcioniše jedan sajt, i internet generalno, kao i kako da iskoristim prednost današnjeg vremena. Tako sam rešila da otvorim sajt na kome ću pisati recepte i ideje, odnosno sve ono što je vezano za kuhinju. Tek sada sam shvatila kako se u životu stvari zaista slažu onako kako je potrebno, kada nešto istinski voliš.

Pomislila sam, poželela, otpustila, a onda se sve posložilo!

Smatram da se najvažnije stvari u životu ne mogu iskazati, već samo doživeti, osetiti. Tako ja svaki dan doživim radost kada mi pošaljete poruku sa pitanjima, pohvalama i podrškom. Možda moji recepti nisu savršeni, možda moji saveti nisu uvek pravi, ali budite sigurni da su iskreni! Tu smo da zajedno napredujemo.

Nadam se da ćete uživati čitajući i da će vam sajt poslužiti kao inspiracija. Ako smatrate da radim nešto pogrešno, budite slobodni da pišete jer ću samo tako znati da li i koje greške činim, te kako da ih ispravim. Isto tako, budite slobodni da pohvalite moj rad, ako to zaista mislite. Meni su sve ‘kritike’ jednako važne, jer upućuju na ono što je bitno.

Mogla bih još da kažem da volim putovanja (na slici je Malta u pitanju), volim druženja i ljude otvorenog srca, uma. Volim sve što ima veze sa dobrim i iskrenim namerama. Volim životinje. Volim pesmu. Volim umetnost – sve što srce stvara.